maanantai 29. elokuuta 2016

Designtori

Moikka!

Eilen kävin Designtorilla täällä Tampereella. Oli kyllä kivaa! Niin kuin aina ;) Itse ainakin tuen sitä 100%, koska se on hyvä mahdollisuus suunnittelijoille, muotoilijoille sekä pienyrittäjille esitellä omia tuotteita laajemmalle yleisölle.

Siellä käy kaiken näköistä porukkaa. Nuoria ja iäkläitä ihmisiä, hipstereitä ja käsityöläisiä, opettajat, opiskelijat, yritttäjät, työntekijät, muotoilijat, suunnittelijat, myyjät, taiteilijat, naiset, miehet, teinejä..... Kaikki saman katon alla! Jos sinua kiinnostaa vintage tai kierätys kama, haluat jotain ainutlaatuista ja erikoista, etsit lapsille tai itselle erikoisvaateita tai koruja, pidät muotoilusta, käsityöstä ja design-tuotteista niin designtori on SE paikka.

Teille jotka eivät tiedä mistä puhun: Designtori on tapahtuma, joka järjestetään Tampereella kolme kertaa vuodessa. Tänä vuonna on ensimmäinen kerta kun järjestetään Tampereen design- ja arkkkitehtuuriviikko, TADA. Eli mielenkiintoisia juttuja menossa täällä päin :D http://designontampere.com/tapahtumat/

Laura Sanchez


Tässä muutamia kuvia sunnuntaiselta Designtorilta.

Olihan siellä paljon valaisimia




Erillaisia sisustusmateriaaleja



Kortteja- ja taidetta näkyi jokapuolella






Laukkuja ja vaatteita




Kierrätys ja vintage koruja



Ja uusina asioina olivat viherkasvit ja maksutavat








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti