maanantai 29. elokuuta 2016

Kannattajajäsenemme App Studios kirjoitti meille blogipostauksen case esimerkistä: ”Case Crossdental: Asiakaspalautteen kerääminen yksityisellä hammaslääkäriasemalla


“Aiempaan nähden olemme saaneet palautetta huomattavasti enemmän. Lisäksi kun kerätystä palautteesta saa raportit suoraan sähköpostiin, säästyy aikaakin palautelappujen kanssa tehtävästä käsityöstä.”
App Studios toimitti Crossdentalille avaimet käteen –periaatteella Catcher-ohjelmiston ja brändätyn iPad-telineen. Sekä ohjelmiston että telineen visuaalinen ilme suunniteltiin yhdessä Crossdentalin sekä mainostoimisto Seven-1:n kanssa yrityksen muun visuaalisen ilmeen kanssa yhteneväiseksi, jolloin kokonaisuus saatiin sopimaan Crossdentalin muuhun markkinointiin.
“Kokonaisuus on ollut näyttävämpi ja erottuvampi kuin vanha palautelaatikko. Varmasti tämä on myös edesauttanut suuremmassa palautemäärässä”.

Kyselypolku on tehty asiakkaalle helpoksi ja intuitiiviseksi. Palautetta kysytään neljällä laatua mittaavalla kysymyksellä, jonka vastausvaihtoehtoina ovat ”hymyhampaat”. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus jättää avoin palaute.
Palautteen lisäksi Crossdental hyödyntää erinomaisesti Catcherin muitakin ominaisuuksia. Yhteystietojen jättäneiden kesken arvotaan kuukausittain palkinto, ja kerättyjen sähköpostiosoitteiden avulla Catcher lähettää asiakkaalle välittömästi automaattisen kiitosviestin. Viestin avulla voidaan paitsi kiittää, niin myös markkinoida, jakaa tarjouksia tai ohjata esimerkiksi yrityksen kotisivuille tai muuhun sähköiseen sisältöön. Lisäksi yhteystietolomakkeessa voidaan kätevästi kysyä markkinointilupaa asiakkaalta. Crossdentalin palautekyselyssä markkinointiluvan on antanut noin 15 % vastanneista, jota voidaan pitää verrattain hyvänä lukuna.
Catcherin avulla Crossdental on  pystynyt paitsi keräämään asiakaspalautettaan tehokkaammin niin myös yhdistämään palautteen keruuseen muita markkinoinnin toimintoja.

www.crossdental.fi

App Studios toimittaa ohjelmistot, iPad-laitteet ja brändätyt jalustat avaimet käteen –periaatteella. Tarvittaessa voit myös käyttää iPadeissa omia sisältöjäsi ja vuokrata tai ostaa meiltä pelkät etulevymainokset ja PadBuddy-jalustat. Laitteita, jalustoja ja pöytätelineitä vuokraamme suoraan varastostamme, etulevyjen painatukseen taas kannattaa varata vähintään 5 työpäivää.

Brändäys toteutetaan yhteistyössä asiakkaan tai asiakkaan mainostoimiston kanssa. Tarvittaessa graafikkomme voi myös suunnitella sisällöt valmiiksi kokonaisuudeksi asiakkaan lähettämien aineistojen pohjalta. Digipainostamme saat etulevyjen lisäksi muutkin painotuotteet kuten esimerkiksi lahjakortit, joulukortit, mainosflyerit tai tapahtumapassit kaulanauhoineen.

Lisäinfoa ja yhteystiedot löydät sivustoiltamme www.catcher.fi ja www.appstudios.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti