torstai 2. kesäkuuta 2016


Joulu tulee, oletko valmis?


Vaikka kesälomat kolkuttelevat ovella,on visualisteilla ja kauppialla aika siirtyä jouluisiin ajatuksiin. Eli mikäli haluamme upeimmat ja hienoimmat joulukoristeet ja valot, on niiden tilausaika NYT! Timo Sallinen  Suomen Jouluvalo Oy:stä muistuttaa, että jouluvalojen tilaamisen kanssa kannattaa olla ajoissa, vaikka ajatus vielä tuntuisikin kaukaiselle. Vaikka Suomen Jouluvalo suunnittelee, valmistaa ja kokoaa jouluvaloja itse ja tekee yhteistyötä Virolaisen Adam Decolightin kanssa, on valokomponentit tilattava alihankkijalta ajoissa. Loka-Marraskuussa on saatavana enää varastomallit, joten toimimalla ajoissa varmistaa, että saa haluamansa koristevalot ennen sesongin alkua. Suunniteltaessa jouluvalaistusta kannattaa muistaa, että ajattomat valot voivat hyvinkin jäädä paikoilleen vielä alkuvuoden pimeiksi kuukausiksi kunhan niiden ympäriltä poistetaan jouluiset elementit ja somisteet. Laadukkaat valaisimet oikein asennettuna myös kestävät useita vuosia.
Suomen Jouluvalo Oy kaipaa myös toteuttajia ja apukäsiä sesonkiaikoihin, joten mikäli asia kiinnostaa, voit olla yhteydessä Timoon.
Rovaniemen lentoaseman valaistus jäi paikolleen joulun jälkeen, vain jouluiset elementit poistettiin.
Suomen Jouluvalo Oy:ltä saat räätälöidyt valaistusratkaisut, konsultointia suunnittelussa sekä asennus- ja suunnittelupalvelut tarvittaessa. Tärkeimpiä asioita kiinnitystä ja paikkoja suunniteltaessa on sähkösyöttöjen varmistaminen sijoituspaikkaan sekä valaistuksen turvallinen kiinnitys. Lamput ovat nykyään heikkovirtaisia led-lamppuja, joiden sähkönkulutus on pientä verrattuna aikaisempiin. Suomen Jouluvalon valikoimaan kuuluu katukoristeiden lisäksi kiinteistö- ja myymälävalaistukset sekä kausi- ja teemavalot. Löydät sähköisen katalogin täältä.


 Ei ole niin pientä valoa, ettei kannattaisi olla yhteydessä,
sanoo Timo.
 Lämmintä joulunodotusta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti