keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesäkuun tekijä: Virve Arvola Skissi


Virve Arvola Skissi


Virve Arvolan tekee yrittäjänä visualistin töitä Ylivieskassa ja lähiseudulla. Hänen yrityksensä on nimeltään Skissi

Työpäiväni koostuvat paitsi myymälöistä ja näyteikkunoista, myös tuotekuvausjärjestelyistä ja tapahtumien visuaalisen ilmeen suunnittelusta. Tällä hetkellä työn alla on super-mielenkiintoinen tilataideprojekti, jolla vahvistetaan kaupungin visuaalista ilmettä ja brändiä!  

Nautin työssäni siitä kun luovuus virtaa - jos toimistopäiviä ei lasketa, työni on melkoista flowta. Se yksistään ei kuitenkaan riitä. Minulle on tärkeää, että tekemäni työn tuloksen voi mitata - lisääntyneenä myyntinä ja parempana asiakaskokemuksena.  

Ammatillista osaamistani kehitän osallistumalla alan messuille ja seminaareihin, ja muutamille lyhytkursseille vuodessa. Tämän vuoden koulutuskohteeksi olen valinnut piirtämisen - opiskellessani visualistiksi meile opetettiin vain käsin piirtäminen, ja se on käynyt hieman aikaavieväksi...  

Kaikista tärkeintä itsensä kouluttamista on kuitenkin elää hetkessä joka päivä. Silloin huomaa kiinnostavan väriparin taivaanrannassa, jännittävät vastakohdat kaupunkikuvassa ja kodin sekamelskasta syntyvän tahattoman asetelman muotokielen. Harmaa, sateinen lokakuun päivä ei olekaan ankea, vaan lähisävyjä täynnä.

Kiitos Virve ja Skissi!

Käy myös tutustumassa Virven blogiin Skissin sivustolla!

Ensi kuussa esitellään jälleen uusi tekijä. Myös sinä voit olla kuukauden tekijä. Ota yhteyttä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti