torstai 2. kesäkuuta 2016

Suuria suunnitelmia!

Meillä on suuria suunnitelmia! Kesä on vasta tullut mutta hallituksella on täysi tohina päällä ensi syksyn Gaalan suunnittelussa. Varaa 14.10. jo kalenteriisi!

Haluamme tosissamme nostaa alan tunnettuutta ja lisätä yhdistyksenä visualistien ammattitaitoa. Päivällä järjestetään syyskokous kannattajajäsenemme Smarter Surfaces tiloissa, jossa varmistetaan uudet säännöt ja nimenvaihdos saadaan vihdoin päätökseen. Kokokuksen jälkeen saamme kuulla seuraavan kauden kevät/kesä 2017 väri- ja trendi-infon sekä päälle vielä workshopin, jonka tulee meille pitämään Minni Vierola ICFinistä. Luento ja workshop on jäsenille maksuton ja ei jäsenille 50€. Haluatko jäseneksi?
Noin tunnin mittaisen esityksen aikana nähdään runsaasti kuvamateriaalia kauden väriteemoista sekä inspiroivia näkymiä muotoilun, vaatetuksen, arkkitehtuurin, sisustuksen alueilta.  
Luennon jälkeen ohjelma jatkuu ohjatulla keskustelulla ja workshopilla (n.60-90min) Keskustelu: Miten hyödynnän väritrendejä työssäni?  
Workshop: Väripaletin ideointi Workshop päättyy n.10-15 minuutin mittaiseen katsaukseen syksyn 17/18 väritrendeistä. 


Visugaala sitten onkin jotain spektaakkelimaista. Suunnitelmat ovat käynnissä ja etsimme kuumeisesti sponsoreita, jotta saamme illalle arvoisensa puitteet. Mukana sponsoroimassa ovat jo Hoivakoti Niittyrinne Oy, Ava-Team Oy, Boutique S, Yanca Oy Ltd, Lakiasiaintoimisto Arveli Juusela&Co ja Kouvolan Lakritsi.  Suunnitelmissa on järjestää gaala Tampere-talossa, jonne olemme saaneet Uni Flown Glow Shown meitä viihdyttämään upealla valoshowlla liittyen vuoden 2017 valo -teemaan!
Space Ice
Mahtipontinen ja soturihenkinen elokuvamusiikeilla höystetty show. Tämä esitys luo upean visuaalisen kokonaisuuden näyttävien pukujen hehkuessa mustavalon luomassa maailmassa ja erilaisten led-välineiden maalatessa kuvioita sekä värejä ilmaan huikeiden akrobaattisten stunttien höystyttämänä. 
Gaalassa palkitaan vuoden visualisti 300 euron stipendillä, olethan muistanut laittaa hakemuksen? Gaalassa syödään hyvin ja illalliskortit tulevat lunastettavaksi tuonnempana, gaala on avoin kaikille illalliskortin lunastaneille.

Pysy kuulolla!

Anna Juusela ja tiimi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti