lauantai 1. lokakuuta 2016

Kuukauden teema!

Well hello there!

Hyvää kuukauden alkua kaikille! Nyt on lokakuu ja on ollut yllättävän hyvä syksy sää, eikö niin? Vaikka kesällä on lämmintä ja aurinkoista, on syksy älyttömän kaunis! Olen meksikon länsirannikolta kotoisin, ympärivuoden on joko keväinen tai kesäinen sää. Ensimmäistä kertaa kun näin kunnon syksyn, se oli Suomessa. Oranssit, punaiset, keltaiset ja ruskeat sävyt kaikkialla! Oli oikeasti älytöntä, mind blowing experience! Siksi rakastan ja arvostan todella paljon syksyä.

Siis olen iloinen, että on syksy, mutta se ei ole mitään verrattuna kuinka innoisaan olen VISU GAALASTA!!!!!!!!!!!!!!! Se on ihan just! Olettehan muistaneet hankia jo liput, eikö? Jos ei, ei haittaa, on vielä aikaa! TÄÄLTÄ saa 6.10. mennessä liput ja varata vaikka kokonainen pöytä koko porukalle jos tuntuu siltä! Visu Gaala on 20-luvun henkinen. Olisi mahtava jos vieraatkim pukeutuisivat myös 20-luvun henkisesti, mutta ei paineita! Bile-asenne päälle, se riittää!



Ottakaa mukaan puolisot, työkaverit, ystävät ja vaikkapa pomo. Juhlitaan yhdessä tyylillä!



Lokakuun teema onkin siis toki gaalat, överimmät juhlat, hipat, kekkerit, pippalot, bailut, bileeeeeet!! Siksi jätän tänne muutamia inspiroivia kuvia juhlista. Kaikki kuvat löytyy Pinterestista minun kansioista Party inspiration.
Laura Sanchez 

Tummat värit



Murretut värit


 Kulta ja vihreä



 White on white





Kulta, kulta ja kulta!






Luonto ja valo




Raidat





Värikäs





Teemat



 


1 kommentti: