keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Uutuus led valonauha
Olen aina halunnut käyttää loisteputki valomainoksia suunnitelmissa ja siis muita kuin iänkaikkisia Open-valomainoksia, joita löytyy valmiina. Yleensä nämä huomionherättäjät on karsittu ensimmäisenä, koska eivät mahdu budjettiin sekä ovat melkoisen herkkiä rikkoontumaan.  Siksipä olin innoissani kun kuulin, että Orlelta saa tälläisiä valomainoksia joustavasta led-valonauhasta. Ja sen voi suunnitella itse, juuri sellaisen kuin haluaa! 
Valonauha kiinnitetään kirkkaalle (tai värilliselle) akryylilevylle, jonka voi ripustaa haluamaansa paikkaan. Nauhoja on 7 eri väriä ja sekä valkoinen putki, joka on valkoinen ilman valoja, mutta värillinen kun valot on päällä. Halutessaan voi suunnitelmaan lisätä esimerkiksi yhteen kirjaimeen vilkkutoiminnon, ikään kuin se olisi menossa rikki. Juuri kuten vanhoissa lasisissa mainoksissa, eli takuuvarma huomionherättäjä.  Ja rikkihän tämä ei kovin helposti mene, koska kestää painoa 200kg asti ja paloaikakin on 50000 tuntia, eli on todella pitkäikäinen.
Sain kuvia Orlelta erilaisista toteutuksista ja vain mielikuvitus on rajana. Jos haluaisi pitkäaikaisen ja ajattoman mainoksen, voisi vaikka tilata ALE, TARJOUS tai UUTTA kyltin ja vaihtaa sitä sesongin mukaan. Toki pitää huomioida että toimitusaika on tilauksesta 3-4 viikkoa, ja suunnittelullekin kannattaa varata aikaa. Lisää tuotteesta ja teknisistä tiedoista sekä hinnoista voi tiedustella Orlen Leif Orvastolta leif (@) orle.fi, p:040-8421370 tai asiakaspalvelu (@)orle.fi. www.orle.fi Valoa syksyyn :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti