keskiviikko 17. elokuuta 2016

Syksy saapuu ja valontarve kasvaa!

Syksyn pimeät illat ja joulun aika koittaa pikemmin kuin arvaammekaan.
Nyt on juuri oikea aika valmistautua, kaupallisesti tärkeään vuodenaikaan ja tilata joulun somisteet ja valot! Eeva Vähämäki Soonista muistuttaakin, että jouluvalojen ja -somisteiden tilaamisen kanssa kannattaa olla liikkeellä jo nyt.


Ison osan perusvaloista tuomme suoraan Kiinasta, ilman ”välikäsiä”, tällä voimme varmistaa valojen hyvinkin asiakasystävälliset ja kilpailukykyiset hinnat. Teemme yhteistyötä myös Puolalaisen valovalmistaja IPB:n kanssa. Omaa Suomessa käsityönä tehtyjä, asiakkaan toiveiden mukaan valmistettuja valoratkaisuja on myös mahdollista saada.
Joulu-/kausi valaistusta suunniteltaessa kannattaa valita sellaisia ratkaisuja jotka voivat hyvin olla paikoillaan koko pimeän vuodenajan. Laadukkaat LED-valot kestävät useita vuosia, sähkön kulutus on minimaalista ja oikein asennettuna ja huollettuna ne ovat pitkäikäinen hankinta.


Sooni Oy:ltä saat yhdellä kertaa koko paketin; somisteet, räätälöidyt valaistusratkaisut, suunnittelu- ja asennuspalvelut, sekä varastoinnin tarvittaessa. Valikoimaamme kuuluu tuhansia somistustuotteita, sekä kattava valikoima LED-valoja jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teille kaikkien aikojen Joulu! Valoisaa syksyä ja joulunaikaa!

Sooni Oy
Eeva Vähämäki
eeva.vahamaki@sooni.fi
www.sooni.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti