torstai 14. heinäkuuta 2016

Terveissi tois pualt jokke!

 Lounais-Suomessa asuva visualisti, nyt on mahdollisuus liittyä yhdistyksen toimintaan lähellä sinua. Yhdistys on saanut uuden jaoston Turkuun.

Kaikki lähti siitä, kun opiskelin visuaalista markkinointia ja etsin netistä alan liittoa, yhdistystä tmv. Somistajayhdistys ry:n sivut löytyivät, mutta toiminta oli mielestäni keskittynyt pääkaupunkiseudulle.

Myymälä 2016-messuilla maaliskuussa satuin juttelemaan tietämättäni yhdistyksen varapuheenjohtaja Sanna Toijalan kanssa. Hän kannusti kokoontumaan ja perustamaan alajaoston Turkuun. (Sanna on ollut mukana perustamassa Tampereen jaostoa ja toimii siellä aktiivisesti.) Kun vielä koulussa opettajatkin kannustivat, niin siitä se sitten lähti.

Nyt on järjestäytymiskokous pidetty kesäkuun alussa ja toimintasuunnitelmaa syksyn 2016 osalta tehty. Iso kiitos vielä Sannalle, joka kannusti ja jolta olen saanut suurta apua. Kiitos myös opettajille, jotka uskoivat tähän.

Järjestäytymiskokouksessa Turun jaoston
puheenjohtajaksi valittiin Annika Aakula,
sihteeriksi Mervi Pirtavaara-Vairinen ja 
varasihteeriksi Milja Tuomi.

Syksyksi on suunniteltu mm. jalkautumista alan oppilaitoksiin ja ennen joulua on tiedossa glögikävely. Muitakin suunnitelmia on, mutta niistä myöhemmin asioiden varmistuttua.

Toivottavasti kiinnostuit ja tulet mukaan!

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme, otathan yhteyttä
annika.aakula@gmail.com
mervi.pirtavaara-vairinen@alko.fi

P.S. Pistä ylös kalenteriin Turun jaoston syyskokous to 25.8.2016 klo 18.00 Rasekon ammattiopistossa, os. Purokatu 1, 21200 Raisio.
Tervetuloa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti