maanantai 23. toukokuuta 2016

Miten voit auttaa näkyvyyden lisäämisessä?


Hei visualisti tai alan sidosryhmään kuuluva!

Visuaalinen markkinointi ei ole tällä hetkellä Suomessa sillä tasolla, millä sen tulisi olla. Kaiken kaikkiaan alan merkitystä kaupallisella kannalla ei ymmäretä eikä osata hyödyntää.

Visualistit Ry:n tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja edistää sen tunnetuksi tekemistä. Yhdistyksemme on pieni ja aktiivisia tekijöitä tarvitaan ympäri Suomea, jotta saamme visualisteille töitä ja myymälöiden ilmettä kaupalliseksi. Visualistilla on mahdollisuus olla myötävaikuttamassa Suomen talouden nousuun, sillä visuaalisesti houkutteleva ja kaupallinen myymälä on elinehto kaupan alan kasvussa!

Olemme vielä pieni yhdistys ja me hallituksessa työskentelemme omien töidemme ohella tämän asian parissa. Meillä on hyvin rajallisesti resursseja ja aikaa. Tämä vuoksi toivoisimme hartaasti, että kaikki kiinnostuneet jäsenet ja jäseniksi haluavat aktivoituisivat ja kantaisivat kortensa kekoon yhteisen asian puolesta.

Se ei vaadi isoja panostuksia, vaan näkyvyyden lisäämiseksi riittää, että jaatte kanavissanne juttuja blogista, Facebook-sivulta ja Pinterestistä. Vinkkaatte hyvistä jutuista tai tulette bloggaamaan ja kertomaan omista kokemuksistanne, matkoistanne, inspiroivista asioista. Mistä tahansa teitä kiinnostavasta ja alaan liittyvästä! Mitä enemmän saamme näkyvyyttä sitä paremmat mahdollisuudet meillä on saada alamme nousuun.

Me teemme parhaamme, mutta onnistuaksemme tarvitsemme teitä. Yhdessä olemmme enemmän!

Terveisin
Anna Juusela
Puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti