perjantai 20. toukokuuta 2016

Hestra -Shopfittings since 1900


HESTRA OSAA MYYMÄLÄSISUSTUKSEN

Hestra on luonut myyviä ja profiilia vahvistavia myymälöitä jo 116 vuoden ajan. Tiedämme kaiken tietämisen arvoisen myymäläsisustuksesta, mutta suhtaudumme samalla nöyrästi jokaiseen uuteen projektiin. Siksi Hestra on yksi Pohjoismaiden johtavista yrityksistä myymäläsisustuksen alalla.

TILAA OSTAMISEN ILOLLE

Hestra on erikoistunut luomaan myyviä ja profiilia vahvistavia myymälöitä. Tiedämme miten luodaan menestyviä myymäläkonsepteja, jotka lisäävät asiakkaittesi ostohaluja.

RETAIL IS DETAIL

Menestyvä myymäläkonsepti yhdistää houkuttelevan ilmapiirin, myyvän tavan asettaa tuotteet esille ja hyvin suunnitellun tuotteiden sijoittelun. Kaikki nämä asiat ovat ratkaisevia, kun halutaan tehdä ohikulkijoista ostavia asiakkaita. Juuri tässä Hestra astuu mukaan kuvaan. Luomme ostamisen iloa ja saamme kaikki yksityiskohdat toimimaan yhdessä kokonaisuutena.

YKSITYISKOHDAT TEKEVÄT MYYMÄLÄN

Kun myymälään halutaan luoda myyvä ja profiilia vahvistava ilmapiiri, kaikkien yksityiskohtien on toimittava yhdessä ja luotava kokonaisuus. Me tiedämme, mikä toimii. Myyntiä voidaan lisätä yksinkertaisillakin ratkaisuilla.

VAIKUTA ASIAKKAISIISI

Useimmilla kuluttajilla on omat tapansa. He toimivat, ajattelevat ja ostavat useimmiten samalla tavalla kuin aina ennenkin. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, mutta meillä on myymälässä monia mahdollisuuksia vaikuttaa asiakkaiden käyttäytymiseen ja kiinnittää heidän huomionsa.

TUKEA JOKA VAIHEESSA

Kuuntelemalla asiakasta ja kokoamalla oman projektityöryhmän jokaiseen projektiin Hestra pystyy tarjoamaan huippuosaamista ja kokemusta. Hestra ymmärtää yrityksesi toimialaa ja arjen toimintaa. Osaava henkilöstömme ja kokonaisvaltainen toimintatapamme varmistavat, että lopputulos on paras mahdollinen. Ota yhteyttä niin luomme parhaan mahdollisen ratkaisun yhdessä.
Tekstit ovat Hestran nettisivuilta, josta löydät lisää hyvää informaatiota.

Tutustu Hestran tuotevalikoimaan! 

©Hestra

Yhteystiedot:
045 7731 7199
info(at)hestra.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti