maanantai 8. helmikuuta 2016

Somistajayhdistyksen hallitus 2016

Somistajayhdistyksen uuden hallituksen järjestäytymiskokous järjestettiin Tampereella 16.1.2016. Kokouksessa hallitukselle valittiin varapuheenjohtajaksi Sanna Toijala ja sihteeriksi Katja Mäntykoski. Uusi puheenjohtajamme on Anna Juusela.

Alempaa löydät uuden hallituksen esittelyt. Kiinnostaako vaikuttaminen? Tähän reippaaseen hallitusjoukkoon pääsee liittymään mukaan syyskokouksessa. Siihen asti tulkaa mukaan yhdistyksen tapahtumiin ja tutustumaan meihin. 

Tapahtumakalenterin löydät täältä.


Uuden hallituksen järjestäytymiskokous Tampereella.
Kuvassa vasemmalta oikealle: Laura, Sanna T., Saija, Katja, Anna ja Sanna V.

Somistajayhdistyksen jäsenryhmät


Yhdistyksellä on paljon erilaisia jäseniä. Osa visualisteista toimii erilaisissa myymälöissä ja markkinoinnissa yrityksen työntekijöinä. Osa puolestaan on itsenäisiä yrittäjiä tai freelancereitä, jotka tekevät töitä omassa yrityksessä tai alihankintatöinä erilaisille toimijoille. Kannattajajäsenemme ovat mm. jäseniämme hyödyttäviä yrityksiä, mutta myös muiden alojen yrityksiä, jotka haluavat tukea ja kannattaa visuaalisen markkinoinnin näkyvyyttä ja edistää sen tunnettuuta. 

Hallituksen tavoitteet vuodelle 2016


 Tulevana vuonna haluamme tarkemmin kartoittaa erilaisten jäsentemme toiveita yhdistyksen toiminnasta ja lähteä kehittämään niitä eri jäsensegmenttien näkökulmista. Koska joukossa on voimaa, tavoitteenamme on kasvattaa jäsenten ja kannattajajäsenten määrää, jolloin yhdistyksen taloudellinen kapasiteetti mahdollistaa entistä monipuolisemman ja laajemman tapahtumien järjestämisen.

Jatkossa Laura ja Sanna V. kartoittavat työntekijäjäsentemme toiveita yhdistyksen tapahtumista ja toiminnasta. Anna puolestaan keskittyy yrittäjä- ja freelancejäsenten toiveisiin ja Katja lähtee kehittämään kannattajajäsen asioita. Saija huolehtii alan opettajien tarpeista.

Tulevaisuudessa panostamme myös yhdistyksen kannattajajäseniin ja siihen miten he hyötyvät jäsenyydestä ja miten he voivat auttaa yhdistyksen jäseniä, tarjoamalla erilaisia kolutuksia, alennuksia, tietoiskuja jne. Kaikki mahdolliset ajatukset ja toiveet uudelle hallitukselle  voilähettää osoitteeseen 

sihteeri@somistajayhdistys.com.

Hallituksen jäsenet 2016

Anna Juusela

Asustelen Vantaalla 2 lapsen ja aviomieheni kanssa.
Olen yrittäjä ja kotiäiti. Yritykseni on Yanca ja tarjoan liiketoiminnan tehostamiseen ja myynnin kasvattamiseen neuvoja.
Lasten kanssa touhuillessa, Somistajayhdistystä sekä omaa yritystä luotsatessa ei tule tekemisen puutetta :).  

MOTTO: Jokainen on oman onnensa seppä.
e-book.pngSanna Toijala

Olen Valkeakoskelainen visualisti. Työskentelen Valkeakosken ammatti- ja aikuisopistolla kouluttajana. Kannukseni olen hankkinut toimimalla tavaratalo maailmassa, verkkokaupan showroomissa ja tukkuliikkeessä visualistina.
Kotona minulla on kaksi teiniä ja mies. Harrastuksiini kuuluu “maman huolto” eli lasten kuljettaminen ja kannustaminen harrastuksissa, liikunta ja Somistajayhdistys.

Motto: Don´t think out of the box. Get rid of the Box!


omakuva.jpgKatja Mäntykoski
Asun Nurmijärvellä kahden lapsen ja aviomiehen ja koiran kanssa.
Olen yrittäjä. Yritykseni nimi on Suunnittelimo ja toimialoina on messu-, myymälä-, toimitila ja sisustussuunnittelu.
Harrastuksena Somistajayhdistys :-) Kotiovelta lähtee lenkkipolku metsään, joten siellä käyn koiran kanssa rauhoittumassa ja riehumassa.

Motto: Asioilla on tapana järjestyä.

Omakuva.jpg


Annika Hirvi.
Asun Helsingissä.
Olen yrittäjä, yrityksen nimi on Zolan Oy, toimin Visual Merchandiser eli visuaalisena myynninedistäjänä.
Näyteikkunoiden somistus, tuotteiden esillepano myymälässä, toimitilojen ja kotien stailaus sekä räätälöity koulutus/konsultointi eri yritysten tarpeisiin ovat työtehtäviäni.
Olen kirjoittanut kirjat Visualistin työkalupakki ja Visuaalinen myyntityö, joten ammattikirjallisuuden kirjoittaminen on näköjään harrastukseni.Saija Pitkänen
Olen helsinkiläinen visuaalisen markkinoinnin kouluttaja. Tällä hetkellä työskentelen Fortbildningscentrum Prakticumissa. Työskentelin muotiketjuilla visualistina yli kymmenen vuotta ja työn ohessa valmistuin medianomiksi tv- ja radiolinjalta. Innostun visuaalisista kokemuksista ja kauniista esineistä. Pidän kaupunki-matkustelusta, oman Elsa-koiran rapsuttelusta ja juoksemisesta metsäpoluilla.

Motto: Työt pitää ottaa vakavasti, mutta työtä ei pidä tehdä vakavana.


IMG_4141.jpgSanna Väkiparta
Asun Tampereella kolmen lapsen ja kahden koiran kanssa
Työskentelen tällä hetkellä visualistina Tammer-Tukussa. Minulla on pitkä historia yrittäjänä ja täten myös myyntiin liittyvistä erilaisista asioista.Eron myötä ajauduin siitä elämästä pois.
Koirat ja lapset antavat puuhastelun aihetta päivisin. Harrastuksiini kuuluu myös paritanssi miesystäväni kanssa.

Motto:Usko itseesi ja unelmiisi.
Laura Sanchez
Olen meksikolainen visualisti ja tilasomistaja. Asun Tampereella mieheni ja koirani kanssa. Olen määräaikaisesti töissä visualistina Tammer-Tukussa.
Olen todella kiinnostunut erilaisista sisustusalan työtehtävistä. Vapaa-ajallani harrastan DIY askartelua ja tutkin alani uusia ilmiöitä. Rakastan saunaa sekä hengailla ystävien ja koirani kanssa.

Motto:“Ilman väriä tai valoa, ei ole iloa. Ilman iloa, ei ole elämää”
Laura S.

Laura_Sanchez.jpg
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti