sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kattauskilpailu on ratkennut!

Sateenkaarella on kaksinkertainen yleisön suosikki!

Kävijän kommentti "Näiden upeiden kattausten jälkeen odotukset Sisustustapahtumaan ovat todella korkealla."


Kattauskilpailumme oli alun perin rakennettu AstaRakentaja messujen yhteydessä järjestettyn Sisustustapahtuman vetonaulaksi. Ja siinä tarkoituksessa se toiminkin paremmin kuin hyvin! Tavoitteemme oli saada näkyvyyttä yhdistykselle ja esitellä visujen osaamista. Kattauksemme saivat mahtavan sijaintinsa ansiosta paljon huomioita. Projekti oli onnistunut, koska loimme paljon kontakteja yrityksiin, mahdollisiin uusiin kannattajajäseniin ja yrityksiin, jotka tarvitsisivat meidän osaamistamme. Kohtasimme myös paljon yhdistyksestä kiinnostuneita ihmisiä.

Messuilla kävi  yli 15000 kävijää ja kattauskilpailuumme tuli 1912 ääntä. Pöytänumero 4, Sateenkaarella sai 571 ääntä ja oli messukävijöiden suosikki.

Sanna Väkiparta toteutti voittaja kattauksen Maku-sarjan astioilla ja Nekalan Löytöliiterin tuotteilla

Saimme ammattivalokuvaajan ottamaan kattuksistamme kuvia. Kiitos Tiialle! Kuvat onnistuivat mahtavasti. Siksi ajattelimme jakaa iloa kaikille ja teimme vielä toisen äänestyksen blogiin. Sateenkaarella voitti myös tämän äänestyksen.

Tuplaonnittelut Sanna Väkiparralle jonka visio ja toteutus voittaja pöytä oli! Sanna työskentelee Tammer-tukussa visualistina ja kuuluu yhdistyksen hallitukseen. Sannan kattauksesta saa myös hyviä ideoita esim. pääsiäisen kattauksiin.

Blogi -äänestyksessä arvottiin äänestäneiden kesken Littlebit Designin korvakorut. Arvonnan voitti Auli Viitanen. Voittajalle on jo ilmoitettu henkilökohtaisesti.

JÄSENISTÖ HUOMIO! Jos olette mukana järjestämässä vastaavia tapahtumia tai kisoja, isoja tai pieniä, laittakaa vinkkiä tai kuvia tulemaan sihteeri@somistajayhdistys.com. Jaetaan iloa kaikille!

Kiitos kaikille äänestäjille!

SannaT ja Tampereen jengi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti