tiistai 1. syyskuuta 2015

Kannattajajäsen: Boutique S

Seinäjoen ydinkeskustassa, Koulukatu 22, sijaitsee tyylikäs putiikki. Kauppias Sari Nisula tarjoaa naisille ripauksen luksusta elämään. Liikkeestä löytyy suomalaisia merkkejä kuten Minna Parikka ja Lumi sekä ulkomaisia merkkejä By Malene Birger, Marc o’Polo ja Bitte Kai Rand, muutamia mainitakseni.


Vuonna 2013 Sari toteutti pitkäaikaisen haaveensa yrittäjyydestä ja osti Muodin Huipulle voittajan Linda Sipilän perustaman liikkeen Seinäjoelta. Vuonna 2014 putiikin nimi vaihtui Boutique Sipilästä muotoon Boutique S samalla, kun liikkeen ilme uudistettiin. Liikkeen ilmeen suunnittelussa ja toteutuksessa Nisula luotti muotoilija Veera Nisulan ammattitaitoon. 

©Studio Street Seinäjoki

Sari Nisula ei aiemmin ole toiminut vaatealalla, vaan hän siirtyi lähihoitajan tehtävistä muodin maailmaan. Tämä vaati rohkeutta ja päättäväisyyttä sekä paljon uuden oppimista ja omaksumista. Päivääkään kauppias ei ole katunut alan vaihtoa ja yrittäjäksi ryhtymistä. 

"Olen tyytyväinen, että uskalsin heittäytyä yrittäjäksi. Kyllä tämä on ihan minun juttu, tässä on riittävästi haasteita ja ihania onnistumisen hetkiä. Asiakkaat ovat käyneet tutuiksi ja erinomainen asiakaspalvelu onkin keskiössä liikkeessämme." 

Nisula on ymmärtänyt käyttää apua uuden opiskelussa ja olenkin ollut häntä auttamassa liikkeen visuaalisessa markkinoinnissa, sisäänostojen suunnittelussa, budjetoinnissa ja ostoissa sekä alennusmyyntien suunnittelussa ja varastonhallinnassa.  

"Sillä, miltä liike näyttää ja miten tuotteet ovat esillä on valtava merkitys myyntiin ja asiakkaiden viihtyvyyteen. Saan usein positiivista palutetta asiakkailta liikkeeni ilmeestä. Olen myös oppinut sen, mikä merkitys varaston hallinnalla, suunnitelmallisuudella ja tavoitteilla on myyntiin ja kannattavuuteen."

Inspiraatiota ja uusia merkkejä kauppias käy hakemassa Kööpenhaminan muotiviikoilta. Lisäksi Nisula tekee osan sisäänostoista Kööpenhaminassa. Messumatkat ovat hektisiä ja tiivisti aikataulutettuja mutta Nisula kokee ne erittäin hyödyllisiksi.


©Yanca Oy Ltd  
"Messumatka antaa paljon uusia ideoita liikkeen ilmeeseen ja samalla tulee myös katsastettua tulevia trendejä. Kööpenhamina on sopivan kompakti kaupunki, messujen lisäksi ehtii käydä kiertämässä kaupungin liikkeissä."

Toivotan tuottoisaa syksyä Sarille! 

Anna Juusela 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti