perjantai 8. toukokuuta 2015

SHT-Interior – ammattilaisen tukkukauppa


Kukkakauppiaita sekä sisustus- ja somistusalan ammattilaisia palveleva SHT-Tukku Oy juhlii tänä vuonna komeaa tasalukua. Takana on jo 60 vuotta palvelevaa tukkukauppaa.
Aluksi pelkästään hautaustoimistojen tukkuna tunnettu SHT-Tukku Oy on kehittynyt vuosien saatossa ja tuotteiden kysyntä on kasvanut asiakaskunnan laajentuessa.  Tukkupuolen tuotteisto sisälsi pitkään pelkästään kukkakaupan perustarvikkeita, mutta mallisto lähti laajenemaan floristipuolella ja edelleen sisustus- sekä somistustuotteisiin 90-luvun puolesta välistä eteenpäin. 2000 luvun puolella yhtiö otti tukkuliiketoiminnassaan käyttöön aputoiminimen SHT-Interior.
Tarkasti valitut ja ajanmukaiset tuotteet sisustamiseen ja somistamiseen
Tänä päivänä SHT-Interior tarjoaa ammattilaiselle laajan tuoterepertuaarin; kokonaistuotevalikoima sisältää yli 4000 tuotetta. Tuotevalikoimaan kuuluu perustarvikkeiden lisäksi sesongeittain vaihtuvia, ajan hengen mukaisia tuotteita erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Tuoteryhmiä ovat mm. sisustus- ja lahjatavarat sekä somistustuotteet, useista eri materiaaleista valmistetut maljat, maljakot ja ruukut, pienhuonekalut, silkkikasvit ja pakkausmateriaalit. Vuoden sesonkeihin SHT-Interior tuo aina jotakin uutta ja ajankohtaista. Tuoteuutuuksia esitellään muun muassa erilaisissa asiakastapahtumissa sekä verkkokaupassa.Palvelemme lähellä ammattilaisasiakasta
SHT-Interior -noutotukut palvelevat kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomen; Helsingissä, Espoossa, Turussa, Oulussa, Lahdessa, Kuopiossa, Seinäjoella sekä keskusvaraston noutomyymälä Punkalaitumella.
Noutotukut ovat myymälöitä, joissa tuotteet ovat näyttävästi esillä ja helposti valittavissa ja ostettavissa. Asiantunteva henkilökunta palvelee ja auttaa tuotteiden valinnassa. SHT-Interiorin oma verkkokauppa palvelee asiakkaiden ostotarpeita ympäri vuorokauden osoitteessa www.sht-interior.fi
Toimitukset
Nopeat, luotettavat ja säännölliset toimitukset ovat meille kunnia-asia. Tuotteet toimitetaan perille omalla kuljetuskalustolla ja Postin toimituksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti