keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Inspiraatiota Pinterestistä

Onko inspiraatio  hakusessa? Oletko jo oppinut hyödyntämään Pinterestiä?

Loistava inspiraationlähde näyteikkunoihin Pinterestissä on Windows Wear,  josta löytyy paljon kuvia eri merkkien näyteikkunoista. WW:stä olen aiemmin kirjoittanut otsikolla Windows Wear Pro. Enimmäkseen kyseessä on vaatekaupat mutta näiden ideoita voit tietysti hyödyntää muillekin aloille! Onhan suotavaa tutkia asioita uudelta ja yllättävältä taholta. Boxin ulkopuolelta syntyvät parhaimmat ideat! Tässä linkki Windows Wear Pinterestiin.

©Windows Wear

Hakusanoilla Visual Merchandsing löytyy myös läjäpäin ideoita. Pinterestissä voit suodattaa hakua esim. vähittäiskauppaan, näyteikkunoihin jne. Linkki Visual Merchandising Pinterest.

Hakusanalla Somistus löytyy myös erilaisia tutkimisen arvoisia ideoita. Niitä pääset tutkimaan tästä linkistä. Hakusana Visuaalinen markkinointi tuottaa tällaisia tuloksia Visuaalinen markkinointi Pinterest.

Tässä vain pari vinkkiä. Suosittelen varaamaan aikaa, kun lähdet tutkimaan Pinterestiä. Inspiraatiomatkalla voi vierähtää helposti tunteja. Kuvia on paljon!

Mikäli sinulla on itselläsi hyviä ideoita ja kuvia niistä, kannattaa ehdottomasti ladata ne Pinterestiin. Se on loistava tapa saada näkyvyyttä! Samoin, mikäli löydät netistä loistavia kuvia ja ideoita, kannattaa ne jakaa Pinterestissä.

Aurinkoisia päiviä!

Anna Juusela


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti