sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Visuaalinen varaosaliike

Harvoin olen auton varaosaliikkeessä joutunut asioimaan, osaksi sen takia etten ole halunnut mennä rasvalta haiseviin pimeisiin luoliin. Tämä on kyllä raju yleistys ja ennakkoluulo, myönnetään.

Nyt asioin iloisesti yllättyen Lahdessa Mekonomen auton varaosaliikkeessä, täytyy hehkuttaa että olihan iloinen yllätys!
Kaikki puhdasta, siistiä (eikä edes haissut rasva) ja selkeää, tuotteet erittäin hyvin esillä ja hyllyt täynnä, hinnanmerkintä hyvä, olen vaikuttunut -aikuisten oikeesti!

Valaistus oli erittäin hyvä ja hoidettu alaslasketuin spotein yleisvalon lisäksi. Eikä muuten näkynyt yhden yhtä pimeää valaisintakaan. Seinillä oli yleisopasteina mustia kuvia, jotka olivat tuttuja jo ulkoa julkisivusta.
 

Koko myymälä noudatti samaa yhtenäistä visuaalista linjaa, musta-keltaisuus tuli tutuksi kynissä, myyjien vaatteissa, muovikasseissa ja olihan parkkipaikalla vielä muutama musta autokin teipattuna kyseisillä logoilla.

Tuotevalikoimassa oli muutakin kuin vain varaosia, lasten turvaistuimia ja lemmikkieläintarvikkeita myöden.

Kyseessä on pohjoismaiden suurin autonvaraosa myymäläketju, joka on rantautunut Suomeen vasta muutama vuosi sitten. Taattua ruotsalaista visuaalista osaamista.

-Tuikki-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti