perjantai 28. helmikuuta 2014

Kolmen vuoden välein järjestettävä Euroshop-messut Düsseldorfissa tarjosivat jälleen herkullisen kattauksen niin myymälä- kuin messumaailman uutuuksia ja trendejä. Kamerat lauloivat ja kuvia kertyi melkoinen määrä. Osastojen häkellyttävästä koosta huolimatta joukkoon tarttui paljon ideoita ja ajatuksia, joita voi toteuttaa myös pienemmässä mittakaavassa täällä pohjoisessa.  

 Suuret kuvatulosteet olivat väistyneen luonnollisten materiaalien ja moniulotteisten muotojen tieltä ja valaistukset olivat hillittyjä ja tunnelmallisia. Kirjaimia oli käytetty luovasti niin kolmiulotteisina, auki leikattuina kuin printteinä. Ja niin kauan poissaolleita teemaosastojakin oli taas nähtävissä. Mielenkiinnolla jään odottamaan miten nämä messut tulevat näkymään täällä meillä ja kuinka nopeasti.







Lisää kuvakattausta messujen annista on luvassa Myymälä-messujen aikana Messu- ja Somistusalan liiton ja Somistajayhdistyksen järjestämässä Euroshop-illassa 19.3. klo 17 messukeskuksessa. Ilmoittautumiset Tarjalle viimeistään keskiviikkona 5.3 tarja@somistajayhdistys.com. Lisätietoja illasta lähempänä Somistajayhdistyksen Facebook-sivuilla ja blogissa http://somistajayhdistys.blogspot.fi/.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti