tiistai 21. kesäkuuta 2016

Näkyvyyttä alalle visuaalisen markkinoinnin seminaareilla

Visualistit Ry:n hallituksen jäsenet Annika Hirvi, Katja Mäntykoski ja Anna Juusela päättivät järjestää visuaalisen markkinoinnin seminaarin, jonka avulla saataisiin kerrottua visuaalisen markkinoinnin tärkeydestä kauppiaille. Sillä juuri päättäville tahoille on osoitettava visuaalisen markkinoinnin merkitys liikevaihtoon ja yrityksen imagoon, jotta saadaan muutos aikaiseksi.

Ensimmäinen seminaari järjestettiin Helsingissä yhteistyössä Helsinki Fashion Housen, Muotikeskuksen Yrittäjät Ry, Muotimaailma -lehden ja Muotikaupan liiton kanssa. Tapahtuma oli suunnattu muotialan kauppiaille ja sai innokkaan vastaanoton. Seminaari varattiin loppuun jo hyvissä ajoin, osallistujia oli noin 40. Tapahtuma sai paljon kiitosta osakseen.

Muotimaailma -lehti julkaisi seminaarista jutun, jonka pääset lukemaan täältä.


Seminaari poiki jatkoa, kun Kokkolan Centria Ammattikorkeakoulu pyysi seminaaria myös Kokkolaan Myynnin Foorumi projektin puitteissa. Tapahtuma oli tarkoitettu Kokkolan seudun yrittäjille ja paikalla oli yli 40 yrittäjää. Seminaarimme sai Kokkolassa loistavan vastaanoton ja kiitokset sekä poiki jutun myös Keski-Pohjanmaan yrittäjien lehteen. Jutun pääset lukemaan tästä.


Toimintamme jatkuu visuaalisen markkinoinnin tunnettuuden nostamiseksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti