tiistai 28. kesäkuuta 2016
Olemme vuoden aikana saaneet huikean määrän uusia mahtavia kannattajajäseniä riveihimme ja moni pitkäaikanen kannattajajäsen jatkaa yhä edelleen tukemistamme. Siitä iso kiitos heille! Tämä mahdollistaa mm. syksyllä Tampereella järjestettävän ensimmäisen Visu Gaalan, johon toivottavasti olet jo hankkinut oman illalliskorttisi

Kannttajajäsenemme ovat valmiina auttamaan meitä omalla ammattitaidollaan ja tuotteillaan, joten kannattaa kysyä heiltä apua niin pienissä kuin isommissakin projekteissa. Koska jäsenemme toimivat usealla eri toimialalla, emme ole rajanneet kannattajajäseniä esim. vain myymälämaailmaan vaan pyrimme saamaan näkyvyyttä monelle eri toimialalle, joita me visualistit saatamme työssämme tarvita. Kannattajajäsenillämme on myös mahdollisuus kirjoittaa blogiimme mm. case-esittelyitä ja heidän lyhyet esittelyt löytyvät blogista.

Haluamme löytää alamme parhaimmat toimijat ja kertoa heistä teille, jotta kynnys ottaa yhteyttä madaltuu. Mikäli tiedät potentiaalisen yrityksen kannattamaan toimintamme tai oma työnantajasi haluaisi tukea visualistien työtä kannattamalla yhdistystä, voi heille siitä vinkata tai vaikka jakaa tämä postaus eteenpäin.

Kannattajajäsenet ovat osa verkostoa. Yhdessä olemme enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti