perjantai 29. huhtikuuta 2016

Miksi kannattaa liittyä jäseneksi?


Tämä samainen kysymys varmasti vaivaa monenkin mieltä. Miksi kannattaa liittyä jäseneksi?
Ensinnäkin, verkostojen voimaa ei voi rahassa mitata. Mitä aktiivisempi on verkostoitumisessa sen paremmat mahdollisuudet on edetä. Itse liityin yhdistykseen juuri verkostojen vuoksi ja kas kummaa, nyt olenkin yhdistyksen puheenjohtaja!

Yhdistyksemme on teitä varten. Tarvitsemme teiltä ideoita ja vinkkejä siihen mitä te toivoisitte tai tarvitsette, jotta voimme kehittää toimintaamme teille. Yhdistyksen idea on voimaannuttaa omia jäeniään ja edistää heidän toimialaansa. Mikäli emme tiedä mitä kentällä kaivataan, sohimme sokkona menemään. 

Muistattehan, että olemme kovasti pyrkineet uudistamaan toimintaamme ja meillä on paljon hyvää tarjota teille! Nimenmuutos etenee hitaasti mutta varmasti, samoin saamme pian uudet nettisivut. Lisäksi Tampereelle on tullut oma alajaosto, joten homma laajenee ja kehittyy. 

Haluamme teille näkyvyyttä ja alalle arvostusta sekä tietysti TÖITÄ teille. Sen vuoksi on Kuukauden tekijä. Blogijuttu, jossa nostamme joka kuukausi visualistin esiin. Laita juttua tulemaan itsestäsi! Ensimmäinen tekijä esitellään toukouussa.

Visu Awards, vuoden visu palkitaan MAHTAVASSA gaalassa 300€ arvoisella stipendillä. Hae mukaan! Samaisena päivänä on myös vuosimääräinen syyskokous, jossa nimenmuutos sinetöidään sääntöjen hyväksymisellä. Ja luvassa on myös ICFinin järjestämä Trendit ja värit info ja työpaja! Siitä saatte varmasti kättä pidempää töihinne! Trendit ja värit työpajasta luvassa lisää tietoa. 
"Värit viestivät kulttuurista, taloudesta ja maailmantilanteesta. Väriosaaminen ja trendien seuranta on tärkeä osa suunnittelijan työtä. ICfin tutkii ja tulkitsee väriin liittyviä ilmiöitä ja työstää näkemyksensä värikartan muotoon. ICfin toimii Suomen edustajana Intercolor-värijärjestön kansainvälisissä kokouksissa. ICfin-väriennusteessa on tiivistettynä kansainvälisen asiantuntijaverkoston ajatustenvaihtoa ja yhteistyön tuloksia. Siinä heijastuu myös alan messu- ja tapahtumatarjonnan syvällinen seuranta ja analysointi. ICfin–väriennuste on globaalia väripuhetta suomeksi." Inter Color Finland, 2016
Opettajille on suunnitteilla syksyllä seminaari, jossa päivitämme opettajien tietotaitoa. Siitä lisää tuonnempana. Hankimme myös jatkuvasti uusia kannattajajäseniä teidän työnne avuksi ja tueksi.

Mutta, ilman teitä ja teidän toiveita ei ole yhdistystä. Tarvitsemme kipeästi tietoa siitä, miksi teidän mielestänne ehdottomasti kannattaa tai miksi ei kannata liittyä jäseneksi. Teemme tätä teitä varten, joten tarvitsemme teiltä myös sen palautteen. Kertomalla omat hyvät kokemuksenne, saamme uusia tekijöitä ja verkostomme kasvaa. Kertomalla miksi ette ole liittyneet, saamme tietää miten meidän tulisi kehittää toimintaamme. 
Yhdistys on ollut toiminnassa jo vuodesta 1950 ja huippuvuosina yhdistyksessä oli noin 600 jäsentä. Siinä meille verkostoa! Ja tavoitetta.
Ne verkostot. Osallistumalla tapahtumiin tutustut muihin alasi tekijöihin, saat mahdollisesti kasvatettua tietotaitoasi, löydät uusia tapoja toimia ja ehkä jopa inspiroidut! Ainakin saat tukea, se on varma. 
Tässä muutamia muistutuksia siitä, miksi kannattaa liittyä jäseneksi. Vuosimaksu on 30€.
Tapahtumakalenterin pääset tsekkaamaan täältä!

1 kommentti:

  1. Itse liityin jäseneksi koska halusin tavata muita visuja.
    Töissä sitä puurtaa omissa ympyröissä ja törmää haasteisiin jotka välillä tuntuvat ylitsepääsemättömiltä. Ajatuksetkin saattaa kiertää vähän samaa rataa ja ideat toistaa itseään.
    Koin yhdistyksen tapahtumat virkistäviksi ja tapasin "kohtalon tovereita". Huomasin että monella on samankaltaisia haasteita. Eli en olekaan yksin ja ongelmista selviää.
    Yhdistyksen tapahtumissa on mukava käydä ja aina saa uutta ideaa, ajatusta ja virtaa.

    VastaaPoista