perjantai 1. huhtikuuta 2016

Kuukauden teema!Hello!

Miten kaikilla menee? Me, hallituksen jäsenet olemme todella innoissamme kaikkista yhdistyksen muutoksista. Nimenmuutos on ollut iso saavutus, mutta ei kuitenkaan ainoa. Me mietimme ja pohditmme eri tapoja parantaa meidän, yhdistyksen sekä jäsenien toimintaa. Yksi meidän tärkeimmistä tavoitteista on motivoida ihmisiä reagoimaan erilaisiin asioihin, esim. trendeihin, muotoihin tai tuotteisiin.

Eli joka kuukaus me ehdotamme teemaa ja ideana on se, että kaikki innostuneet ja luovat ihmiset jakaisivat kuvia ja mielipiteitä aiheesta. Toivomme hyviä sekä huonoja esimerkkejä, jotta päästään analysoimaan niitä syvemmin eikä vain: ”ihan hyvä toi on”. Kuvat voivat olla omasta työstä, jotain mitä on nähnyt josain esim. liikeessä tai sitten vaan kuva, joka on otettu netistä :) Kaikki kuvat, artikkelit, vinkit, mielipiteet ja kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja!

Ajoimme aloitta heti, koska paras hetki on nyt. Olettekö valmiina? Tässä kuussa pidetään skumppakävelyjä ympäri Suomen ja siksi kuukauden teema on NÄYTEIKKUNAT! Kaiken näköisiä, kokoisia tai värisiä näyteikkunoita. Olkaa rohkeita ja jakakaa kaikkia näyteikkunoihin liityviä asioita. Jopa itselle pieni ja itsestäänselvä asia, voi toiselle olla tosi mielenkiintoinen!

Odotamme innolla kuvianne!

Visualistit Ry
(Laura Sanchez)

PS: Facebook-sivumme saattaa olla monille helpoin tapa jakaa ja komentoida kuvia, joten sielläkin saa vapasti postailla.

Skumppakävelyt jotka ovat jo varmistettu: Tampere 22.4. Ja Helsinki 26.4. Jos kiinnosta tulla mukaan, kysy ihmeessä vaikka viesteillä monelta ja mistä lähdetään liikkeelle. Tervetuloa!!!


Kuva otettu täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti