lauantai 23. huhtikuuta 2016

Kukas sen kissan hännän nostaa...

... ellei kissa itse! Tai sen kaveri :).Jäsen, haluatko saada näkyvyyttä? Ilmianna itsesi tai kaverisi. Kerro meille itsestäsi ja siitä mistä olet erityisen innoissasi, onnistumisen hetkesi tai mitä tahansa muuta, joka sinua on ammatillisesti auttanut ja vienyt eteenpäin. Voit laittaa jutun valmiina tekstinä tai ranskalaisilla viivoilla, mielellään kuvien tai kuvan kera.

Ryhdymme nostamaan framille Kuukauden tekijää. 

Oman työnsä arvostaminen on ensiaskel siihen, että muutkin ryhtyvät arvostamaan sitä. Mitä enemmän pidämme melua omista onnistumisistamme ja itse arvostamme omaa työtämme, sitä enemmän myös muut alkavat sitä tehdä.

Olet sitten yrittäjä tai työsuhteessa, jokainen työsi jonka teet on mainos sinusta tekijänä. Muista, että kannattaa seurata oman työnsä kehittymistä ja päivittää. portfoliota. Koskaan ei tiedä mikä tilaisuus nurkan takana odottaa, joten ole ylpeä työstäsi ja tee se aina niin hyvin kuin vain pystyt. Työntekijänä saatat haluta vaihtaa työpaikkaa, ja kilpailu on kovaa. Tai saatat haluta ryhtyä itsenäiseksi yrittäjäksi ja myyt palveluitasi.

Olet itse itsesi mainos.

Anna Juusela


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti