lauantai 30. huhtikuuta 2016

Ikkuna ideoita Ideparkista!Koska kevään kelit on kuin Suomen kesä parhaimmillaan - taivaalta tulee kaikenlaista vuorotellen ja vuotuinen hiekkamyrskykin on pahimmillaan, päädyin Lempäälän Ideaparkkiin ikkunakävelylle. Aamupäivisin Ideapark on hyvä paikka käydä ihailemassa ikkunoita. Silloin ei ole ruuhkaa ja keinovalon ansiosta ikkuna kuvatkin onnistuvat ihan kivasti.


Lindex myymälän ikkunasta bongasin hauskan telineen. 
Telineen etu on että se seisoo omilla jaloillaan. Tätä ideaa kannattaa hyödyntää messuilla, pop-up standeillä tai ikkunoissa joissa ei ylety kattoon tai ole mahdollisuutta kiinnittää  kuvia seinään. Telineellä saadaan luotua syvyyttä ja tasoja ikkunaan. Kuvien ja informaation lisäksi telineelle voidaan asetella tuotteita. 
Teline on monikäyttöinen, muunneltava ja edullinen toteuttaa.
Toinen hauskaa ja erilainen idea oli muistaakseni Vero Modan liikkeen ikkunalla.
Nukkejen kasvoille oli laitettu peilistä tehdyt "naamarit". Pyöreä muoto kiinnitti huomion ja sai katsomaan ikkunaa kauemmin. 


Itseäni aina hiukan häiritsee kun ikkunassa ei ole taustaa, vaan myymälään näkyy näyteikkunan läpi. Ikkunasta tulee levoton.
Samasta syystä muuten teemaan sopiva ikkunateippaus hukkuu kuvaan. Ikkunan kokonaisuuteen liittyi myös kätevän oloinen, helposti liikuteltava julisteteline. Pienillä muutoksillä telineen voi muokata kulloiseenkin teemaan sopivaksi. Sitä voi ikkunan lisäksi käyttää pöydällä tai vaikka käytävällä houkuttelemassa ihmisiä sisään liikkeeseen.

Ostoskeskuksissa ikkunoiden katselu on siitä kivaa ettei varmasti kastu, pysäköinti ei ole ongelma ja kahviloissa on valinnan varaa. Sitä paitsi välillä kannattaa avata silmät niissä arkisissa ja jokapäiväisissä ympäristöissä. Hyvä idea saattaa yllättää vaikka ruokakaupassa.

terveisin
Sanna ruudun takaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti