sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Vuosi on vaihtunut ja Somistajayhdistyksessä puhaltavat uudet tuulet ja hallitus on saanut monta uutta jäsentä.Puheenjohtajana toimii allekirjoittanut, eli Anna Juusela ja varapuheenjohtajana Sanna Toijala. Muut hallituksen jäsenet ovat Annika Hirvi, Laura Sanchez, Saija Pitkänen, Sanna Väkiparta ja Katja Mäntykoski.

Somistajayhdistyksen toiminta starttaa hallituksen ensimmäisellä kokoontumisella tammikuun puolivälissä Tampereella. Otamme ilolla vastaan kaikki kehitysideat ja pyrimme niitä toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Tavoitteena tälle vuodelle on nostaa alan tunnettuutta ja saada lisää aktiivisia jäseniä yhdistykseemme. Järjestämme ainakin kaksi tapahtumaa, ensimmäinen on maaliskuussa järjestettävä Visuaalisen markkinoinnin seminaari, joka on suunnattu asiakkaillemme eli kauppialle mutta siitä varmasti hyötyvät myös visualistit! Toinen tapahtuma on syksyllä, jonka tarkoituksena on toimia verkostoitumistapahtumana sekä workshopina. Siitä lisää myöhemmin :).

Pyrimme myös lisäämään näkyvyyttämme eri messuilla. Tampereen tehotiimi häärii Asta-messujen parissa ja meidät löytää myös Myymälä-messuilta Helsingistä.

Laitamme tulemaan lisää infoa tulevasta vuodesta ja kaikesta jännittävästä uudesta, järjestäytymiskokouksen jälkeen. Mikäli sinulla on ideoita, ajatuksia, kommentteja... kerro ne julki Facbookissa Somistajayhdistyksen sivulla tai laita sähköpostilla sihteeri(at)somistajayhdistys.fi.

Yhdessä tehden saamme paljon aikaan!

Terveisin Anna Juusela

Kuva: Gratisography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti