maanantai 5. lokakuuta 2015

MORO!
Moro!

Itse olen kuulunut yhdistykseen viitisen vuotta. Sinä aikana olen kuullut usein että kun "kaikki tapahtuu aina Helsingissä". Usein moottoritiellä ajellessa on kyllä porukalla puhuttu että, olisipa hienoa kun joskus yhdistys järjestäisi jotain meillä päin. No, puheeksi se on silti jäänyt. Enkä ole itsekkään asialle mitään tehnyt, aiemmin.

 Niin kuin elämässä aina, asioille on oma hetkensä. Nyt oli hetki tehdä tälle asialle jotain.

Niinpä istuimme porukalla hampurilaisille legendaarisessa Tampereen Nekalassa ja mietimme mitä kaikkea olisi kiva tehdä yhdessä. Saimme kasaan viidestä kuuteen tapahtumaa tai kisaa joilla tehdään somistajayhdistystä tunnetuksi Pirkanmaalla, verkostoidutaan ja pidetään yllä osaamistamme. Saimme heti ensimmäiseen kokoontumiseemme uusiakin jäseniä mukaan. Mahtavaa!

Suurkiitos yhdistyksen hallitukselle joka otti ideamme vastaan ilolla ja niinpä perustimme Somistajayhdistyksen epävirallisen Tampereen jaoston. 

Olemme jo aloitelleet yhteistyötä Tampereen Messujen kanssa, suunnitelleet skabaa koko jäsenistölle ja järjestämässä yritysvierailua Greener Grass Companyyn, tutustumaan pelien tekemiseen. 

Toivotamme kaikki yhdistyksen jäsenet kautta maan mukaan järjestämiimme tapahtumiin. Pääasiassa pyrimme pysymään "omilla nurkilla" jotta muutkin voivat aktivoitua omillaan. Mieluusti tulemme "kylään" jopa Turkuun. ;)

Mikäli haluat kuulla meistä lisää tai tulla mukaan porukkaan otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen. sanna.toijala@gmail.com


Tampereen jaosto esittäytyy,
Sanna T ja Pirja,
 Sissi, Mirzu, Mia ja Laura
Wilhelmiina,  Saija ja Sanna V. Tervetuloa Tampereelle! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti