torstai 19. maaliskuuta 2015


Tikkurila tarjoaa rajattomasti vaihtoehtoja

Maali on epäilemättä monipuolisin sisustus- ja somistusmateriaali. Värejä, kiiltoasteita ja struktuureja yhdistelemällä on mahdollista luoda pintoja, jotka houkuttelevat koskettamaan, luovat tunnelmaa, vahvistavat brändiä ja ilmentävät suunnittelijan tai maalarin ideointikykyä ja ammattitaitoa.

Tikkurilan valikoima on erittäin kattava. Siihen kuuluu maaleja, kuullotteita ja erikoistuotteita kaikenlaisille pinnoille ja kaikenlaisiin olosuhteisiin. Uusin lisä valikoimaan on sisustuskonsepti Duett, jossa yhdistyvät designtapetit ja niihin sointuvat maalit.

Efektituotteilla ammattilainen loihtii helposti mielikuvaa muista materiaaleista, vaikka marmorista, ruostuneesta metallista, puusta − vain taivas on rajana.

Runsaasti ideoita ja opastusta löytyy Tikkurilan nettisivuilta. Värisuunnittelijamme auttavat tarvittaessa värien valinnassa. Heidän käytössään on myös runsaasti apuvälineitä, joiden avulla voidaan selvittää vanhoja värejä sekä valita eri käyttökohteisiin myös teknisesti kestävimmät värit tai erikoismaalaustekniikat.
Suunnittelijan on mahdollista käyttää projekteissaan myös itse suunnittelemallaan värillä maalattuja pintoja. OmaVäri™ on Tikkurilan uniikki palvelu, jossa suunnittelijan on mahdollista määrittää projektiinsa juuri oikeaan sävyyn sävytetty maalipinta. Tämä takaa esimerkiksi oikean brändivärin käytön ison myymäläketjun eri toimipisteissä tai messu- ja näyttelytiloissa.

OmaVäri-palvelun avulla Tikkurila määrittää haluttuun maalituotteeseen ja kiiltoasteeseen soveltuvan sävytyskaavan, joka on käytettävissä kaikissa Suomen sävytyspisteissä. Tällöin projektin toteuttaja pystyy tilaamaan kohteeseen OmaVäri -tuotteet samalla tavalla kuin muutkin tuotteet.

Maalausneuvoja antaa Maalilinja numerossa 010 860 8600 ja LiveChatissa arkisin klo 8−19.


Lisätietoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti