keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kannattajajäseneksi?

Haluatko olla mukana edistämässä visuaalisen markkinoinnin tasoa ja tunnettuutta Suomessa? Haluatko olla mukana edesauttamassa kaupan alan kehityksessä?


Somistajayhdistyksen tarkoituksena on edistää visuaalisen markkinoinnin tasoa ja tunnettuutta. Tekemällä ammattiryhmäämme tunnetuksi nostamme alamme arvostusta ja teemme muun maailman tietoiseksi visuaalisen markkinoinnin osaamisen hyödyistä ja tarpeellisuudesta. Visuaalinen markkinointi lisää tutkitusti myyntiä ja siten edesauttaa kokonaisvaltaisesti myös kaupan alaa.

Etsimme jatkuvasti uusia kannattajajäsenyrityksiä. Yritys tai yhdistys voi tukea Somistajayhdistyksen toimintaa ryhtymällä yhdistyksen kannattajajäseneksi sekä ostamalla mainostilaa toukokuussa ilmestyvästä vuosikirjastamme. Kannatusmaksu on vain 60 euroa vuodessa. Maksu pitää sisällään maininnan vuosikirjassa sekä linkin nettisivuiltamme.

Kannattajajäsenyys ei velvoita mihinkään mutta otamme vastaan kaikki alaa edistävät yhteistyömahdollisuudet avosylin vastaan.

Mikäli haluatte yhdistyksemme kannattajajäseneksi, ilmoittakaa yhteys- ja laskutustietonne jäsensihteerillemme, tarja(at)somistajayhdistys.com, niin olette mukana edistämässä yhteistä asiaamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti