perjantai 15. elokuuta 2014

Syksy tulee!

Elokuu puolessa välissä. Koulut ovat alkaneet, moni on pitänyt kesälomansa ja sateitakin on jo saatu mutta vielä on kesää jäljellä! Yritykset kuitenkin fiilistelevät jo syksyä markkinoinnissa ja moni yritys onkin jo julkaissut oman tämän syksyn katalogin. Mukavaa tunnelmaa ja kauniita värejä voi selailla onneksi nykyään myöskin paperittomina versioina yrityksien kotisivuilla.


Tässä muutama alkusyksyn väri poimittu värisuoraksi.


Syksy on myymälöissä uuden aikaa. Kesän ALE - myyntien jälkeen liikkeisiin tulee syksyn uutuudet ja monet käyvätkin ihastelemassa myymälöissä ihania pehmeitä villapaitoja ja sisustukseen uusia värejä ja kenties elokuun pimeneviin iltoihin kaivetaan esiin jo ensimmäiset kynttilät ja lyhdyt.

Hae uudet tuulet syksyn ilmestyneistä katalogeista, poimi pihlajan oksia maljakkoon, fiilistele luonnossa sateen jälkeistä raikkautta ja poimi parhaat ideat omaan työhön!

Somistajayhdistyksen hallituskin aktivoituu taas kesän jälkeen syyskuun alussa ja jäsenenä voit vielä vaikuttaa syksyn yhdistyksen toimintaan kertomalla meille hallituslaisille vinkkejä ja linkkejä. Missä haluaisit vierailla? Mitä haluaisit että järjestäisimme yhdistyksen jäsenille?

A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti