sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Poikkea Putiikeissa!

Keväällä ja kesällä tapahtuu kaikenlaista ihanaa ja Helsingin Yrittäjät Ry ja Helsingin Kaupunki yhdessä tarjoilevat 19.5. - 24.5.2014 Poikkea Putiikeissa - Kampanjan!


Poikkea Putiikeissa - kampanja on kivijalkayrittäjien oma tempaus joka jakautuu kuuteen eri teemapäivään kaupunginosittain. Tapahtuman aikana liikkeissä on tapahtumia, tarjouksia ja ohjelmaa. Maanantaina teemapäivä kuljettaa Töölöön, tiistaina Kallion ja Hakanimen suunnalle, keskiviikkona parrasvaloissa on Etelä - Helsinki, torstaina vuorossa keskusta, perjantaina muut alueet ja tapahtuman viimeinen päivä lauantai on kaikkien yhteinen päivä!

Keskiviikkona 21.5. kannattaa suunnata tapahtuman Helsinki Trend View - muotinäytökseen Helsingin Kaupungintalon juhlasaliin klo 17.30. Esillä kevään ja kesän muotia.

Poikkea siis putiikkeihin katsomaan tarjouksien, tapahtumien ja muun ohjelman lisäksi esillepanoja ja kivijalkakauppojen tunnelmaa! Suunnittele oma reitti, tsekkaa parhaimmat näyteikkunat, esillepanot ja tee uusia ihania löytöjä! Inspiroidu!


A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti