sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Visuaalista ulottuvuutta


Istun parvekkeella nauttien auringosta ja ihanan kipakasta syksyisestä ilmasta  
voiko luonto enää kauniimpi olla!
Läppäri on auki edessäni ja näyttö pysyy tyhjänä. Mieleni möykkää ja häiritsee muuten nautinnollista hetkeä hokemalla ”et osaa kirjoittaa”.
Onneksi mieleen nousee Vincent Van Goghin ajatus jostain vuosien takaa” Jos kuulet sisäisen äänen, joka sanoo ”sinä et osaa maalata”, jatka kaikin mokomin maalaamista – pian se vaikenee.”
Hän itse tästä lienee oivallinen esimerkki, joten seurataan rohkeasti perässä!

On aika vallata uusi ulottuvuus, mahdollisuus tavoittaa teidät kaikki. Supistaa suomi ja ehkä maailmakin maantieteellisesti kaikkien visuaalisesti aktiivisten, siitä kiinnostuneiden sekä muuten vain netissä surffaafien ulottuville.
Tässä sitä vihdoin ollaan – uuden mahdollisuuden edessä! AIVAN MAHTAVAA!

En ole itse koskaan lukenut yhtään blogia, en ole naamakirjassa, enkä muutenkaan aktiivinen koneen ääressä jokapäiväisen työrupeaman jälkeen. Tunnustan olevan todella näkymätön, jopa passiivinen some maailmassa. Tästä kaikesta huolimatta tunnen suunnatonta ylpeyttä yhdistyksen aktiivisten hallituslaisten puolesta sekä pursuan malttamatonta intoa nyt julkaistavien blogisivujemme johdosta!

Toivottavasti tämä INTO tarttuu myös teihin muihin ja saamme rakennettua sekä tavoiteltua jotain aivan uutta visuaalista ulottuvuutta YHDESSÄ TEHDEN!
Mukaan on jo ilmoittanut monta mielenkiintoista vakituista bloggaajaa, tulemme saamaan heiltä näkökantoja eri puolelta suomea. Osa heistä on teille monille jo nyt hyvinkin tuttuja persoonia sekä muutama ehkä vähemmän näkyvissä ollutta henkilöä, mutta kohta ”sitäkin tutumpia” mielenkiintoisia kirjoittajia että kuvaajia.

Astu rohkeasti mukaan, lukien, katsellen, kirjoittaen, kuvaten ja kantaa ottaen.
Isosti tai pienesti – olet ehdottoman tervetullut mukaan laajentamaan maailmaa meidän visuaalisten sivujen kautta!

Uuteen ulottuvuuteen ja blogien sekaan ensikertaa sukeltava
Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti