perjantai 2. syyskuuta 2016

Visugaala 2016 - Mitä mä laitan päälle?

Visugaalan kutsussa lukee pukeutuminen 20-luvun tyyliin. Mitä se tarkoittaa? Mitä päälle?


Pukeutumiskoodi on tehty helpottamaan vieraiden pukeutumista. Noudattamalla toivottua koodia kukaan ei erotu tahtomattaan vieraiden joukosta ja sillä tavalla myös kunnioitetaan kutsun lähettäjää.
Yleisimmin käytetyt pukukoodit ovat frakki, smokki, tummapuku ja smart casual. Niihin kaikkiin liittyy omat tarkemmat määrityksensä ja käyttötarkoituksensa. Netti on täynnä ohjeita. Tässä niistä muutama: 

Entä jos kutsussa on jokin epävirallinen pukeutumistoive? Sekin on laitettu helpottamaan ja antamaan suuntaa pukeutumiselle. Se kertoo että, kutsuja toivoo sinun virittäytyvän tunnelmaan jo juhliin valmistauessa ja että juhla tuottaisi sinulle iloa kauemmin. Mutta se ei sido tai pakota sinua pukeutumaan tietyllä tavalla.

Mikä on 20-luvun tyyli?

kuva:  http://www.monica-suma.com/2011/11/19/the-flapper-girl-and-the-1920s/


Kieltolaki ja lyhyet helmat. Mielessä vilisee hapsumekot, pitkät holkit, Charleston, hiuspannat, pitkät helmet, verkkosukat, iloisuus ja hilpeys sekä ylleesllisyys ja ripaus syntisyyttä. Ganstereilla oli viulukotelo, hattu, sikari ja neilikka napinlävessä.

Tyyli antaa paljon mahdollisuuksia. Voit kiertää kirpparit ja torit etsien aitoa 20-luvun hapsumekkoa tai kaivaa luotto pikkumustan kaapista ja stailata sen pitkillä helmillä, budjetista riippuen.  Esimerkiksi Tori.fi löytyy hienoja mekkoja edullisesti. Verkkokaupoissa on rajattomasti sopivan tyylisiä asuja. 
Monilla asusteliikkeillä on verkkokaupassa tai nettisivuillaan vinkkejä pukeutumisen.
Esim. Glitter kertoo blogissaan miten toteuttaa 20-luvun tyyli heidän tuotteillaan.

20-luvun tyyli on siinä mielessä helppo että, se ei vaadi pitkää iltapukua. Helman pituus voi olla mitä vain. Miestenkään tarvitse olla puvussa, liivi ja kravatti riittää. Tyylin voi toteuttaa ihan pienellä yksityiskohdallakin.
Ei muuta kun sulkapanta päähän ja nauttimaan illasta. Yksi asuste on kuitenkin ehdoton – Hilpeä Hymy!

Visugaalan kutsussa pukeutumiskoodi on vain epävirallinen toive ja se ei missään tapauksessa saa olla este tulla juhlaan. 

Käy hankkimassa illalliskortti verkkokaupastamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti