tiistai 1. heinäkuuta 2014

Windows Wear Pro


Tässä taannoin minuun otti yhteyttä Lehman Brothersilla työskennellyt fuusio ja yrityskauppa analyytikko Jon Harari. Vuonna 2012 Jon Harari ja Mike Niemtzow (Jonin entinen työkaveri Lehman Brothersilta) perustivat Windows Wearin ja minä lupasin auttaa heitä saamaan sivustolle näkyvyyttä Suomessa.

Windows Wear PRO on muotialan ammattilaisille suunnattu maksullinen sivusto, joka esittelee yli 500 brändin liikkeitä ja näyteikkunoita. Tällä hetkellä kuvia on muun muassa New Yorkista, Barcelonasta, Mexico Citystä, Pariisista ja Milanosta, yhteensä kahdeksasta kaupungista ympäri maailmaa.



Windows Wear PROn idea on esitellä uusimmat väri -ja tyylitrendit ja tarjota inspiraatiota esillepanoihin. Suunnittelijat ja opiskelijat käyttävät sivustoa kasvattaakseen osaamistaan. Brändit hyödyntävät sivustoa tutkiakseen miten heidän tuotteitaan esitellään eri puolilla maailmaa. Heidän asiakkainaan ovat brändit kuten Gucci, Saga Furs ja Victoria’s Secret muutamia mainitakseni. Lehdet, kute Vogue, Elle ja Glamour käyttävät sivustolla olevia kuvia lehdissä ja digitaalisessa markkinoinnissa. Myös merkit hyödyntävät kuvia omassa markkinoinnissaan. Seuraavat koulut hyödyntävät sivustoa opetuksessaan: Berkeley College, University of Nebraska-Lincoln ja Sheridan College.
Mielestäni sivustolla on onnistuttu kaupallisuudessa sillä kuluttajille avoimella sivustolla voi näyteikkunassa olevat tuotteet ostaa. Tätä on kaupallistaminen ja myynnin lisäys!


Sivusto on mielestäni loistava lisä inspiraation etsintään. Kaikilla ei ole mahdollisuutta eikä aikaa kiertää maailmalla. Sivusto on melko nuori ja vasta alkutaipaleella mutta jo nyt se tarjoaa paljon. Olen iloinen, että minulle tarjottiin mahdollisuutta olla yhteistyössä ja esitellä sivustoa Suomessa. Helsingissä oli Myymälä 2014 -messut 19.-20.-3. ja koulutusjohtaja Iris Heikkonen (AJK-Ammatillinen jatkokoulutus) kutsui minut esittelemään sivustoa AJK:n järjestämään Visuaalisen Markkinoinnin Erikoisseminaariin. Kiitos Iris ja Jon!

L1010764
Anna Juusela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti